Hui finalitza el període d'inscripció per a la jornada «Edusiona't-Una mirada de pau», que es celebrarà els dies 16 i 17 d´octubre al Palau de les Arts de València. Els docents interessats poden inscriure´s al web www.cefire.edu.gva.es.

La jornada, que està organitzada per la Conselleria d´Educació en col·laboració amb els ministeris d'Ocupació i Seguretat Social i el d'Educació, està adreçada a coordinadors d'igualtat i convivència, equips directius, orientadors educatius i representants d´altres CC AA.

L'activitat s'emmarca dins del projecte FRIDA, que desenvolupa l'Observatori Espanyol del Racisme i la Xenofòbia (Oberaxe) i entre els seus objectius estan sensibilitzar la comunitat educativa sobre la prevenció i la detecció del racisme, la xenofòbia i altres formes d'intolerància en les aules. A més, també pretén dotar d'eines per a la identificació d´estes conductes; proporcionar estratègies a favor de la igualtat; i el reconeixement i el respecte a la diversitat cultural en els centres educatius, així com afavorir l'intercanvi d´experiències.