El Centre de formació, innovació i recursos educatius (Cefire) de Gandia oferta al professorat el curs «Les dones que ens falten en valencià: escriptores per l'aula», amb l'objectiu de conéixer la importància de les creacions de les escriptores des de l'Edat Mitjana fins al segle XXI, a més de reconéixer la seua importància en la Història i el paper essencial de les seues obres, sovint desconegudes.

El curs va començar ahir i es desenvoluparà fins al 30 de novembre, amb Rosa Mª Roig Celda com a ponent. Amb esta formació per als docents, des de la Conselleria d'Educació pretenen que les escriptores valencianes estiguen presents en els continguts acadèmics de literatura d´ESO i de Batxillerat, perquè els alumnes estudien la seua aportació a la literatura en valencià.

En el curs -dirigit al professorat en general, però especialment als docents de valencià de primària, secundària i batxillerat- s'aborda l'elaboració de material didàctic adequat als diferents nivells que ajude a visibilitzar les dones en el currículum educatiu.