La Conselleria d´Educació convoca una activitat audiovisual per a commemorar el 70é aniversari de la Declaració dels Drets Humans. L´activitat té com a finalitat donar a conéixer a l´alumnat i al professorat els 30 articles de la Carta dels Drets Humans, i impulsar una reflexió conjunta sobre els valors que destaca.

Amb esta activitat, es fa una crida a les escoles i als instituts a participar en la gravació i l'edició d'un clip audiovisual en què s'enunciaran oralment cada un dels Drets Humans assignats, per a conformar així un mural amb tots els punts de la Declaració.

Per a participar-hi, els centres es poden inscriure fins a hui, enviant un correu a innovacio@gva.es. Abans del 13 de febrer, els participants rebran un correu en què es notificaran els Drets Humans assignats. Els treballs es podran remetre a conselleria fins al 28 de febrer i el mosaic resultant es presentarà el 24 de març a Castelló, en la jornada educativa «Edusiona't».

Amb esta convocatòria es promou l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), a més de propiciar que l'alumnat siga protagonista del seu propi aprenentatge al temps que adquireix coneixements a través de metodologies actives i creatives. La conselleria també dóna suport per a la planificació i avaluació de la competència social i cívica a partir dels valors que promou la Carta dels Drets Humans.