Les autores i autors valencians Pepa Guardiola, José Saborit, Marisol Sales, Maria Dolors Pellicer, Silvestre Vilaplana, Daniel Torres i Joan Francesc Mira visitaran la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu en el cicle d'escriptors que organitza l'espai cultural entre febrer i maig al monestir de Sant Miquel dels Reis de València.

Aquestes trobades, per les quals han passat ja més de 50.000 persones des del 2001, pretenen acostar la lectura a tot tipus de públic, especialment als més joves, a través d'una xarrada amena i interactiva entre l'autora o autor i els seus lectors.

La Biblioteca Valenciana acollirà també l'escriptor i periodista Fernando Delgado i l'autora catalana Care Santos. A més, Manuel Bartual, que publicarà la seua primera novel·la al març, parlarà demà sobre com el seu relat fictici d'unes misterioses vacances a l'estiu de 2017 es va fer trending topic a Twitter.

La trobada, gratuïta amb reserva prèvia, està adreçada a grups de Primària, ESO i Cicles Formatius, Batxillerat, Escoles d'Adults, associacions culturals i clubs de lectura, i comença a les 12 h. Va precedida d'una visita guiada opcional al monestir de Sant Miquel dels Reis, que es farà a les 10 h. La reserva de places s'efectua completant el formulari d'inscripció disponible en el web de la Biblioteca Valenciana, on es pot consultar també el calendari del cicle.

La Biblioteca Valenciana organitza diverses activitats culturals dins del seu programa d'animació lectora 2017-2018 per a promoure el coneixement i el gaudi de la literatura que inclouen tallers, recitals, exposicions i publicacions sobre didàctica de la lectura.