Treball en equip, cooperatiu, coordinació, força, disciplina i música... tot açò i més és l´Acrosport, la disciplina de gimnàstica acrobàtica escolar més espectacular. Així ho van poder comprovar el públic que acudí el passat dimecres al Pavelló de Benicalap per gaudir del VI Concurs d´Acrosport (fotos de dalt i a l´esquerra) que organitza el col·legi San Roque d´este barri de València.

Els exercicis d´Acrosport han de contenir elements acrobàtics i gimnàstics de flexibilitat, equilibri, salts i girs, així com moviments en cooperació entre els components del grup realitzant figures i piràmides corporals. En tot moment ha d´existir harmonia i coordinació en les accions realitzades i el jurat valorarà la dificultat, la tècnica i la dimensió artística.

Enguany han participat més d´una dotzena d´instituts privats, concertats i públics de València. Es reuniren més de 300 alumnes que realitzaren els seus muntatges amb vestuaris i maquillatges molt elaborats, equilibris impossibles, piràmides amb més de 4 metres d´altura.