Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Cal fer ministre de treball a un aturat!

  Als innumerables representants del sector financer privat - que, per cert, han segut els que ens han portat a la roina amb la que estem, per la cobd铆cia i irresponsabilitat amb qu猫 gestionaren el negoci financer - que ja figuren en els governs i centres de decisi贸 dels estats europeus i de la pr貌pia UE, s'acaba d'unir el president del major banc privat grec al que han fet ministre de finances.
  Des de la m茅s absoluta ingenu茂tat, hom creu que a aquestos respectables senyors (senyores no en recorde cap, amb l'excepci贸 de la directora del FMI) els deuen posar pels grans coneixements, experi猫ncia i capacitat t猫cnica que deuen tindre en el sector financer i, evidentment, no per a defendre els interessos a qu猫 representen o interessos de classe (de la seua, per descomptat).
  Per貌, clar, la realitat, com sempre, s'encarreg脿 鈥渄'al莽ar el vel鈥 de la q眉esti贸 ja que hom per molt que busque no troba en cap govern com a ministre d'ocupaci贸 - m茅s encertat seria anomenar-los, de desocupaci贸 o de l'atur - a cap persona experta en la busca de treball, en definitiva, al treballador aturat amb mes anys buscant treball, ja que, per descomptat, ser脿 la persona que comptar脿 amb m茅s experi猫ncia, coneixement i capacitat en aquesta q眉esti贸 de l'atur. Entenc que seria el l貌gic i el coherent ja que obeiria al mateix raonament amb que ens venen el per qu猫 anomenen a Monti, Guindos, i companyia.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook