Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  “Cas Urdangarín” No sols cal complir amb els procediments!

   

  Fa poc, u dels responsables de l'Ajuntament de València, que junt la Generalitat, han pagat uns 5 milions d'euros (800 milions de les antigues pessetes) a l'entramat empresarial muntat pel gendre del Rei, Duc de Palma, Iñaqui Urdangarín, es justificava al·legant que, amb independència d'estar d'acord amb la finalitat així com dels resultats obtinguts de les activitats finançades, tot s'havia fet respectant els procediments legals.
  Evidentment, faltaria més que no s'hagueren respectat el procediments legals!. Però, és que l'actuació de l'administració pública, i aquesta és una qüestió que aquest responsable polític no diu, no sols deu respectar els procediments, sinó que, a més i sobre tot, per manament constitucional (d'obligat compliment) “la despesa pública realitzarà una assignació equitativa dels recursos públics, i la programació i l'execució respondran als criteris d'eficiència i economia” (art. 35.2)
  No pareix necessari clarificar què cal entendre pel significat d’aquests paraules ja que, d’acord amb el sumari, el propi instructor ho clarifica a la perfecció quan afirma que l’entramat fixava “uns preus totalment desproporcionats pels servicis que prestava per a les administracions públiques
  En definitiva, economia i eficiència no pareix que hagen segut precisament les qualitats més significatives dels actes programats, executats i pagats al gendre del Rei. Al contrari, tot indica que ha segut un total balafiament de diners públics.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook