Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Damunt, maleducats!

   

  Respecte al “cas dels trages” que aquestos dies està jutjant-se i pel que tot indica, les possibilitats d'eixir absolts els imputats són molt altes, ja que del contrari ni Francisco Camps i Ricardo Costa hagueren accedit a assentar-se en la banqueta dels acusats i passar pel que estan passant, una de les coses que més em descol·loca és el llenguatge tant “barriobajero” que els implicats en la presumpta trama utilitzaven.
  Donada aquesta circumstancia, he preguntat al meu voltant a persones que d'alguna u altra forma es relacionen amb ciutadans de cert “nivell”, és a dir, amb persones amb estudis en molts casos superiors i amb rendes per damunt de la mitjana, i em confirmen, per a la meua sorpresa, que efectivament aquest és el llenguatge que normalment utilitzen.
  Pot ser que siga així, però no per això em deixa de sorprendre que persones que representen el què representen i amb unes responsabilitats tant elevades, res més que ens representen a tots i tots el dies decideixen sobre assumptes que a tots ens afecten directament, poden ser, sols pel llenguatge utilitzat, tant poc dignes de la nostra confiança (i aquesta asseveració no té res que veure en el tipus d'ideologia de ningú).
  Però, tal vegada, és que ja no entenc res i determinat grau de modernitat hui està lligat a portar les canelles plenes de polseres i parlar utilitzant qualificatius impropis (per a cap personsa) i que, almenys a mi, sempre m'ensenyaren que no era de bona educació.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook