Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 19
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Diccionari del ciutadà lliure (21)

   

  Dèficit no té res que veure, per principi, amb el balafiament dels recursos públics i molt menys amb la corrupció. Absolutament res!. Són dos conceptes diferents i que fan referència a situacions totalment diferents. Sinó que ens ho diguen als valencians!. Molts anys de superàvit no ha segut equivalent a absència de malversació ni de corrupció.
  Aquesta idea de “demonitzar” el dèficit forma part de l'estratègia de confusió i manipulació ideològica que es porta a cap (junt a altres) des del neo - liberalisme (no confondre mai amb el liberalisme il·lustrat) per consolidar la idea que el mercat és l'únic instrument vàlid per regular la distribució dels recursos públics i privats.
  No sols ens han portat a aquesta situació sinó que damunt volen acabar amb l'únic instrument, l'estat, que pot ser capaç de fer polítiques de redistribució de la renda.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook