Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Marzo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Diccionari del ciutadà lliure (26)

   

  Quan en un argument s'utilitzen xifres per donar més força a les conclusions aquestes xifres tenen que poder ser contrastades.
  Per exemple. L'actual Ministre d'Economia, així com il·lustre membre de la secta neoliberal, acaba de dir que si la reforma laboral s'haguera aprovat un any abans ens haguérem estalviat 1 milió de parats.
  Evidentment, aquesta xifra no es pot, aleshores, comprovar ni evidenciar. Per tant, aquest polític el que està fet és política ficció amb l’intent de manipular el oient.

  El basar-se en xifres que no poden ser evidenciades ni comprovades és una tècnica de manipulació molt pròpia i habitual de la secta neoliberal. Sols cal recordar les afirmacions que de forma constant fan respecte a determinats percentatges de dèficit o endeutament públic que, a més, ho eleven a categoria de dogma, amb el mateix argument amb què l'església catòlica eleva a dogma l'infabilitat del Papa, “per què ho diguemv jo".

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook