Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Agosto
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Diccionari del ciutadà lliure (3)

  ELS CIUTADANS NO SÓN ELS RESPONSABLES DE LA RUÏNA DE LA GENERALITAT

  Supose que el flamant Conseller d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat viu en el mateix país que la resta dels valencians sols que, per les seues paraules, dona la impressió que viu en millor condicions i no sols per ser Conseller, si no perquè pareix ser que gaudeix “d'un gratis total” en algunes prestacions socials. Dic açò ja que aquest Conseller no fa molt ha manifestat “cal prendre mesures per acabar amb el gratis total”.

  Seria interessant que, abans de prendre mesures per acabar amb aquest supòsit "gratis total", ens informara sobre quines són les prestacions que l'administració pública valenciana dona debades als valencians. Seria molt interessant saber-les així com conèixer quins són els seus beneficiaris, doncs que jo sàpiga les fonts d'ingressos de l'administració pública són majoritàriament els impostos que paguem els ciutadans. És a dir, el ciutadà mai rep res sense que, de manera directa o indirecta, no ho haja pagat prèviament.
  Com últimament estic obsessionat, deu ser la calor d'agost, en la manipulació que es fa de la realitat des de la manipulació del llenguatge. En aquest sentit he començat a fer un diccionari del ciutadà lliure, en el que es posen de manifest aquestes manipulacions.
  Bé. d'acord amb l'anterior, aquesta afirmació de l'inefable Jose Manuel Vela, Conseller de la Generalitat, deuria mostrar-se en un lloc destacat d'aquest diccionari, doncs amb la finalitat de justificar les seues futures decisions de retallar els drets socials o fer que es tornar a pagar per ells, quan no eliminant-los directament, per destinar els ingressos a finançar altres finalitats com universitats privades, projectes faraònics ruïnosos per a tots però lucratius per uns pocs o bé per tapar directament els “forats negres” causats per la seua desatrossa gestió, és capaç de tergiversar la realitat tal com ho fa.
  I la tergiversa donat que, en lloc d'assumir la seua pròpia responsabilitat per haver portat a la Generalitat a la roina que l'han portat, el que fa és culpabilitzar directament als propis ciutadans de la desastrosa situació. És com afirmar que la responsabilitat de tindre la pitjor TV pública autonòmica en tots el sentits, és a dir, no sols per la manipulació partidista que el PP fa d’ella, fora dels televidents!
   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook