Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 14
  Marzo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Diccionari del ciutadà lliure (30)

  La secta neoliberal que hui domina el pensament polític - econòmic són tan subtils en els seus eufemismes amb tal d'emmascarar la realitat que el salari del treballador l’han convertit en “cost laboral unitari” (amb tota la càrrega negativa que té hui parlar de costos).

  I, en aquest sentit, per exemple, amb tal d’amagar la connotació negativa al fet de proposar el retallament dels salaris dels treballadors afirmen dogmàticament “és positiu en termes de competitivitat que es produixca una caiguda dels costs unitaris laborals”.
  En definitiva, i en “roman paladino”, quan voste treballador escolte que “és necessari més flexibilitat en les relacions laborals així com baixar el cost laboral unitari amb la finalitat de ser més competitius” poses a tremolar el que estan dient és que li van a abaratir l'acomiadament i li van a rebaixar els salari.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook