Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Mayo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Dogma neoliberal desmuntat!

  Resulta aterrador pensar en mans de qui estem, tant a nivell nacional com europeu, al contrastar com aquestos dirigents  imposen (ja que, almenys, a Espanya, Itàlia, Grècia, Portugal o Irlanda, els ciutadans no les hem votat) polítiques econòmiques fonamentades amb dogmes màgics  venuts com a “científics”, com el desmuntat fins res que donava com irrefutable que endeutaments públics iguals o superiors al 90% implicaven per sé un retraïment o disminució del creixement econòmic.Ha bastat que un estudiant revisara la fulla de càlcul excel per a demostrar la fal·làcia.

  Però el greu de la qüestió és que durant anys una part important del que es diu “doctrina econòmica” no ho posara en dubte i ho donara com a científic, donant peu a què la secta neoliberal ho aprofitara per aplicar receptes econòmiques que han causat i seguixen causant enorme sofriment.

  En altres paraules, tal com en algun lloc he llegit, aquesta mentida de quans milers d'aturats és responsable? 

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook