Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Mayo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Dogma neoliberal desmuntat!

  Resulta aterrador pensar en mans de qui estem, tant a nivell nacional com europeu, al contrastar com aquestos dirigents  imposen (ja que, almenys, a Espanya, It脿lia, Gr猫cia, Portugal o Irlanda, els ciutadans no les hem votat) pol铆tiques econ貌miques fonamentades amb dogmes m脿gics  venuts com a 鈥渃ient铆fics鈥, com el desmuntat fins res que donava com irrefutable que endeutaments p煤blics iguals o superiors al 90% implicaven per s茅 un retra茂ment o disminuci贸 del creixement econ貌mic.Ha bastat que un estudiant revisara la fulla de c脿lcul excel per a demostrar la fal路l脿cia.

  Per貌 el greu de la q眉esti贸 茅s que durant anys una part important del que es diu 鈥渄octrina econ貌mica鈥 no ho posara en dubte i ho donara com a cient铆fic, donant peu a qu猫 la secta neoliberal ho aprofitara per aplicar receptes econ貌miques que han causat i seguixen causant enorme sofriment.

  En altres paraules, tal com en algun lloc he llegit, aquesta mentida de quans milers d'aturats 茅s responsable? 

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook