Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Abril
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Mediterrani tomba de "desgraciats"

  El Mediterrani tomba de

  El Mediterrani s'ha convertit en la tomba de molts "desgraciats" que fugen de la misèria i de la repressió política! En lloc de tanta lamentació què devien fer la UE i la resta dels països desenrotllats és deixar de consentir que Àfrica segueixca següent reducte de governs corruptes i marionetes d’occident (fonamentalment de les empreses transnacionals), escombrer mundial així com un dels mercats més importants d'armament, i prendre les mesures polítiques i econòmiques perquè canvie aquesta situació.

  Però no es farà si la societat civil europea no ho exigeix. Mentre assistim com si res, és com si res estiguera passant!

  Per cert es necessita ser molt cínica per a dir què ha dit la secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal, en el sentit que si ella estiguera en la situació d’aquestes persones també pujaria a un d’aquests baixells, quan en la seua CCAA ha fet tots els retalls haguts i per haver a les prestacions socials, educació i sanitat, i el seu Partit, a nivell nacional a practicat “l’austericidi”. Es necessita, repeteix ser molt cínica!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook