Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Abril
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXIII)

  Pel centre de València hi ha una dona que va arrossegant-se literalment per terra (sé que en algun lloc proper té una cadira de rodes) demanant almoina i em pregunte quina societat és aquesta que pot consentir (i suportar) aquesta classe de situacions sense que se li remogi la panxa de vergonya? És que no hi ha cap d’institució pública que la puga arreplegar i donar-li una vida digna?

  En molts dels casos de presumpta corrupció que hui hi ha a jutjant-se als tribunals, com per exemple el que està fent-se al voltant del robatori que alguns feren amb la construcció de Terra Mítica (però no és l'únic), resulta sorprenent com els directius (que cal recordar cobraven un sou per “dirigir”) al•leguen que ells no sabien res i que signaven tot el que els tècnics els posaven davant. En altres paraules, segons ells, eren “convidats de pedra” en aquella “bacanal” No sé al final com quedarà l’assumpte, però si jo fora jutge, almenys, i d’acord amb aquest argument els condemnaria a tornar els salaris que cobraren per ser “pedres” amb els seus interessos corresponents i els obligaria, igualment, a treballar, de veres, al servici de la comunitat una temporada llarga de forma totalment gratuïta, naturalment. És el menys que podríem fer pels ciutadans per haver-nos pres per imbecils!

  Per cert, i respecte a Terra Mítica, no sé quina gràcia (o butlla) té Eduardo Zaplana, principal impulsor d’aquest “mangarrufa” i de tantes altres que va fer (la llista és interminable) que res és parla d’ell, igual que ningú, per exemple, resalta que la presumpta corrupció del PP al voltant de la Gürtel començà amb el gran “Ansar”, tal com posa de manifest l’auto del jutge Pablo Ruz.

  Respecte al cas “Rato”, i és una sensació personal per tal com va desenvolupant-se els esdeveniments judicials, crec que la cosa va a quedar en res. Si no hi ha cap jutjat que vulga fer-se càrrec de la instrucció! Amb tots els respectes per Bàrcenas, Matas i esl de la Gürtel, Rato és una “peça” tan important de l’engranatge del sistema que no pot caure així com així. Temps al temps!

  Per últim, i enllaçant un poc amb el primer paràgraf, a quin punt de degeneració democràtica social hem aplegat que uns diputats “pillats” cobrant per fer res (perquè segueixen prenent-nos per imbècils) d’una empresa constructora s’enfaden per haver-se fet públic aquesta situació. És més, algú d’ells ha afirmat que no era ètic però si legal. Tindran la caradura!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook