Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Junio
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LV)

  Respecte al fet històric del dia, l’abdicació del rei Joan Carles I, no puc estar més d’acord amb aquells que han demandat que el poble de l’estat espanyol es pronuncií per quina forma d’estat vol, és a dir, monarquia o república. Crec que és el moment, i si no es fa, el príncep Felip, quan siga rei, mancarà de qualsevol legitimitat democràtica, malgrat jure la CE, cosa aquesta que el seu pare o va fer mai perquè abans ja havia jurat els principis franquistes del “Movimiento Nacional”

  Per altra banda, i respecte a la controvèrsia o moviment intern que s’està produint en relació a què la nova secretària general del PSOE siga la Presidenta Andalusa, Susana Díaz, no ho entenc. En primer lloc per part del PSOE. Si aquest partit té una dirigent política que, a pesar de no haver segut votada a les urnes, està recuperant la confiança dels andalusos tornant a consolidar l’hegemonia d’aquest partit en aquesta Comunitat Autònoma, no te cap sentit que la vulguen cremar en l’oposició en Madrid. En segon lloc, per part de Susana Díaz, tampoc entenc, sinó es per pura ambició política, que vulgui fer el salt a la política nacional quan, com abans he dit, li va bé en Andalusia.

  Possiblement, caldria que algú li contara aquella anècdota de Winston Churchill en la que a la pregunta d’un diputat novell en el sentit que si els que tenia enfront en el Parlament eren els seus enemics, li va contestar que no, que aquests no eren els seus enemics sinó els seus adversaris polítics, el seus enemics eren aquells que estaven al seu voltant.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook