Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Agosto
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXLIII)

  Em perdonaran per la meua presumpta manca de respecte, però no puc evitar sentint declaracions públiques d'alguns que la societat considera com uns "triomfadors" pensar que són "ximples". Igual el "ximple" sóc jo, no ho descartem!

  La dreta valenciana segueix, amb l'excusa de la "llibertat" - pobra llibertat - la seua creuada contra el valencià. Pobre valencià!

  El partit polític CIUDADANOS cada vegada més, almenys ací a València, és un clon més perfecte del PARTIDO POPULAR. Ells sabran. No seria d'estranyar que acabaren fent un congrés extraordinari de "reunificació". Temps al temps!

  El dissabte passat vaig aguantar una estona l'entrevista que la Sexta li feia a Toni Cantó (amb el que, per cert, una vegada vaig tindre una petita "baralla" política a propòsit de l'existència dels òrgans públics de control extern autonòmics) i, ho sent altra vegada, no vaig poder evitar pensar, "aquest és ximple". Sobretot, quan va menysprear l'opinió d'Alberto Garzón, respecte l'opositor veneçolà Leopoldo Lopez, en el sentit que aquest últim és un "colpista", amb l'argument que AG "és comunista"

  Doncs bé, vulgui o no TC, el veneçolà Leopoldo López, és un dreter colpista i que a l'estat espanyol segur que no estaria en "arrest domiciliari" sinó directament a la presó per les seues activitats polítiques. Circumstància aquesta que no justifica el desgavell social i polític sense sentit, racionalitat i trellat que està vivint Veneçuela, i al que no ajuda en res les intromissions de la resta de la dreta internacional. Però, la peça a caçar és suficientment important com per gastar "tota la munició" possible.

  Segons publica CINCO DIAS "Hisenda deixà d'ingressar 12.473 milions per la rebaixa fiscal de 2015 i 2016" (per cert, compensada amb pujades en l'exercici 2017). Però, en tot cas, després ja saben, el discurs oficial és parlar sols que cal complir amb l'objectiu del dèficit i seguir amb les "reformes estructurals", és a dir, rebaixa de les pensions, educació, sanitat, més reforma laboral, etc.

  Tinc l'esperança que algun dia el "dogma neoliberal" serà retirat a l'armari dels trastos vells, rebutjables i inútils. En definitiva, allí d'on no havia d'haver eixit mai, del "contenidor del fem" de la doctrina econòmica i social.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook