Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Abril
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXIV)

  No hi ha res més antic que la veritat (Descartes). I la mentida! (afegeix jo).

  Palau de la Música de València. Un suggeriment. Resulta comprensible que fer la seua programació deu ser força complicat i difícil, però no creuen (els responsables) que posar tres concerts en una mateixa setmana per aquells que no viuen a la "capital" és una "pallissa" així com una despesa significativa?

  En la pel·lícula "Els magnífics Amberson" del geni Orson Wells, l’actor Joseph Cotten fa un monòleg sobre com el cotxe canviarà tota una forma de viure i entendre les relacions socials. He recordat aquest monòleg contemplant la transformació que s'està produint en les ciutats on al cotxe (de sempre) se li està expulsant del seu sí i, per tant, naixent una nova forma de viure i entendre les relacions ciutadanes.

  La realitat és que el cotxe (de sempre) és un "depredador" d'inversions urbanes, ja que per moltes que es facen per afavorir la seua conducció per les ciutats no són mai suficients. A més inversions, més cotxe i, en conseqüència, més dificultats per als desplaçaments (així com més contaminació).

  Porte un temps alertant sobre el deteriorament dels expedients dels valencians represaliats per la dictadura que hi ha en l'Arxiu General i Històric de Defensa del Ministeri del ram, sense èxit. No sé si és perquè aquesta alerta no aplega a ningú interessat (el més fàcil) o perquè, realment, no interessala seua conservació i recuperació.

  En definitiva, aquestes persones estan sent "mortes" dues vegades. Una primera, físicament quan van ser afusellats il·legalment al termini del conflicte militar conseqüència del cop d'estat dels generals facciosos i, una segona, quan se'ls està condemnant a l'oblit amb la destrucció dels testimonis (expedients) d'aquestes il·legalitats.

  Quan la dreta parla d’estafes, almenys ací al País Valencià, tinc que donar-los tota la credibilitat del món. Són experts!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook