Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 10
  Abril
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXV)

  Als pressuposts de l'exercici 2017 es segueix discriminant la discriminació econòmica del País Valencià. Aquesta passa perquè admetem que "madrid" faça el que vulga amb els nostres recursos. Si se'ns aplicara el procediment dels bascs i navarresos no estaríem amb aquesta situació!

  Personalment no crec que l'extensió del "cupo" a totes les autonomies (i la que no estiga disposta que torne les competències a l'estat) siga un sistema inviable per complicat. Sols es necessita voluntat política fer-ho possible. Però, on quedaria la fatxenderia de “madrid”? A més, deixaria de ser Madrid!

  En tot cas, no estaria de més recordar el que diuen als pobles, “els diners i els collons, per les ocasions”!

  Per altra banda, en aquest tema quin ridícul més espantós està fent el delegat de govern, Juan Carlos Moragues, defenen l’indefensable. Però, com ningú caça sense gos, tard o prompte serà premiat per "madrid". Temps al temps!

  Per cert, han caigut vostès que al govern (així com al voltant de Mariano Rajoy) de Madrid del PP no i ha cap valencià amb “visibilitat”. Els tenen (als seus) més por que a una tronà. Perquè serà? A Gonzalez Pons, que apuntava maneres, han fet com en el rugbi, “patà endavant” enviant-lo a Brucel·les!

  Porte uns dies despertant-me amb més notícies terribles respecte al que està passant a Síria. Fa poc, l'atac amb gas "sarin" per part d’assassins (la situació allí, és tan complicada que els ciutadans mai sabrem qui són els culpables). Aleshores, el president estaunidenc DT (el grosser) ha recorregut a l'estratègia coneguda per augmentar la seua popularitat (o millor, per tapar les seues desfetes), de bombardejar un país. Ara li ha tocat a Síria com resposta diu (mentida, per descomptat) a l'atac amb gasos. En tot cas, recordar que els EUA no ha declarat la guerra a Síria i, per tant, els seus bombardejos serien totalment il·legals. Però, quina importància té aquesta qüestió si els integrants de la massacre d’Irak encara van pel món presumint (i donant lliçons) de la mateixa?

  Mentre Aràbia Saudí (fidel aliat dels interessos americans a l'Orient Mitjà) té les mans lliures per fer, desfer i matar al Iemen. Raons de “geostratégia”, diuen.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook