Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 14
  Abril
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCXXVI)

  Jo no dic mai allò en què crec, ni mai crec el que dic, i si se m'escapa alguna veritat de tant en tant, l'amague entre tantes mentides, que és difícil reconèixer-la” (Nicolàs Maquiavel).

  Carme Chacón. Una vida curta però intensament viscuda!

  DT (el grosser) = DDT

  Quan és convencerem que és un error utilitzar paràmetres de gestió de l'empresa privada per analitzar la gestió dels serveis públics? Els serveis públics deuen buscar l'excel·lència en la seua execució i la gestió privada el benefici econòmic o rendibilitat de la inversió (financera) arriscada. Pot haver-hi diferencia més gran!

  Però aquesta és una de les moltes "trampes" que el dogma neoliberal ha aconseguit penetrar en la "ment social" fins al punt que és molt difícil trobar en els grans mitjans generalistes de comunicació (que "fan" opinió) discursos alternatius al mateix.

  Per cert, Pedro Sánchez acudí a la seu de Ferráz per rendir homenatge a Carme Chacón, escoltat per dos militants del PSOE que sempre he pensat que estaven en les antípodes ideològiques (i no és una crítica, sinó simplement la demostració de la "transversalitat ideològica" dels grans partits). Com va dir algú (i jo repeteix, com un mico), la política fa estranys companys de llit.

  "Transversalitat ideològica". "Aquest són els meus principis, però si no li agraden els canvií" (Groucho Marx). Tampoc és una crítica. Ja ho va dir Felipe González, “l’important del gat no és el seu color, si no que caçe o no ratolins

  Últimament em pregunte molt a sovint (serà l’edat?) perquè Maquiavelo no té dedicà la plaça més importants de cada ciutat?

  Al delegat del govern, Juan Carlos Moragues, no li agraden les banderes republicanes. La solució és fàcil, si no li agraden que no se les “menge”! Inquisidors (o maccarthistes frustrats) de mig pel o, com diu un amic, persones que els poses una gorra (malgrat siga de propaganda) i es "creuen" generals.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook