Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Octubre
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXCV)

  Toda mentira da nuestra de temor: esto es lo que la condena” (“Sobre el fundamento de la moral” Arthur Schopenhauer - 1788 - 1860)

  Pedro Sánchez. Presumeix que no sap jugar a l'escac. Deuria ser obligat a les escoles l’ensenyança d’aquest “joc”.

  Perquè no va ser públic el debat del Comitè Federal del dissabte? Segur que el seu desenrotllament haguera sigut diferent. Si tot es feia en nom dels militants, simpatitzants i votants socialistes, on està el problema perquè aquesta manca de transparència?

  Algun dia sabrem perquè el Grupo PRISA (El País) ha jugat tant fort en contra de Pedro Sánchez? 

  En el Regne Unit, també, al secretari i portaveu en el Parlament dels Laboristes, Jeremy Corbyn, li estan fent-li la vida impossible els propis membres del seu grup parlamentari i la "vella guàrdia" del partit. Mentrestant, la militància laborista augmenta i acaba de ser reelegit. Aquest polític, aguerrit en mil batalles internes, manté que "ja hi ha prou" de polítiques (neoliberals) de retalls, privatitzacions i desregulacions de les relacions laborals. En aquest sentit, és partidari d’anular les privatitzacions del transport ferroviari així com nacionalitzar el sector de la indústria energètica. Alguna esperança s'albira en l'horitzó!

  És un clixé que es repeteix fins a la sacietat de forma intencionada, que la socialdemocràcia no té un discurs alternatiu al paradigma neoliberal que regeix les polítiques que vénen d'Europa i que s'estan practicant a tot arreu del món i no és cert. El problema és que els pensadors i dirigents polítcs socialdemòcrates més reconeguts (i amb més influencia) han "abraçat" els dogmes del discurs neoliberal que el "mercat" és el regulador per excelència de les relacions socials.

  Mentrestant en l’UE se sancione per no complir amb el requisit del dèficit públic i no per practicar polítiques xenòfobes producte d’ideologies ultra nacionalistes, com passa als antics països “comunistes”, per mal camí transitem.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook