Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 10
  Octubre
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXCVI)

  Proverbi anglès: "No em pregunte i no mentiré"

  El PP tenia un problema gros, havia guanyat les dues últimes convocatòries electorals i no podia formar govern per la seua incapacitat d'aplegar acords amb altres forces polítiques. El PSOE li ha resolt el problema. S'ha pegat un "tir als peus". La dreta respira tranquil·la. D'un tir a mort dos pardals. El present i el futur!

  Per cert, quants dels membres del Comitè Federal del PSOE el seu futur depèn d'abstenir-se en la investidura de Rajoy? Ja sé que pot sonar demagògic i malintencionat, però a vegades la historia depèn més de circumstàncies tan prosaiques com aquesta que de grans causes o arguments.

  Les morts en Haití conseqüència dels desastres naturals ja no són notícia més enllà de quatre dies. En el "periodisme espectacle" que en aquests temps es porta, la mort dels "desheretats de la terra" ja és una informació tan recurrent que deixa de ser rentable.

  Malauradament, Europa que al llarg de la seua historia més recent ha sigut un lloc d'acolliment, vol convertir-se per por, en una "fortalesa inexpugnable" per als que fugen de la misèria, de la guerra i dels governs totalitaris sanguinaris que pul·lulen arreu del món. Molts grans imperis, en el passat, ho intentaren i fracassaren. Però pareix que els dirigents de hui són una calcomania dels dirigents del passat, sols preocupats per defensar els seus privilegis de classe.

  Per últim, realment es necessari un govern?. Perquè no es governa des de el Parlament? No ha deixat, fa temps, ser una quimera allò de la divisió de poders?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook