Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Els interessos dels "mercats" són contradictoris amb els interessos dels treballadors

   

  Si els “mercats” aplaudixen, celebren i es congratulen que des dels governs es facen, entre altres moltes mesures de contrareforma social, retalls als drets socials, laborals i econòmics dels treballadors així com que es retallen prestacions socials bàsiques en educació, sanitat i pensions que afecten directament a l'estat de benestar dels ciutadans, vol dir que els interessos dels “mercats” i els interessos dels treballadors son totalment contraris i incompatibles. O s'està al costat dels “mercats” o s'està al costat dels treballadors!
  En conseqüència, aquells governs que hui actuen al dictat dels “mercats” són, per definició, governs que actuen contra els interessos dels treballadors i llavors governs que deurien ser rebutjats i combatuts per aquestos. Aquest sil·logisme tan simple i tan senzill no acaba de quallar - realment no qualla - entre els treballadors ja que la capacitat d'influència i control que els “mercats” - el poder financer - tenen sobre la consciencia social és tan gran que són capaços de posar als seus propis representants en els governs nacionals sense que es produixca cap revolta social, tot al contrari, son vist com “experts” que ens van a traure del forat on ells mateixa ens han portat i on ens van a deixar "nets".
  En definitiva, hui estem immersos en una autèntica lluita de classes (els poders financers aliats amb els grans gestors econòmics i polítics per un costat i els treballadors per altra) pel control del poder polític i econòmic del futur, hi ha uns que sí que saben quin són els seus interessos i actuen en conseqüència i altres que, cegats per les llums d'un sistema social que els ha furtat la seua consciència de classe fent-los creure que són “classe mitja”, ho fien tot a què el pas dels temps resolga els problemes.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook