Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 01
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Els premis Ondas

   

  Segons m’he assabentat pareix ser que la periodista Ana Rosa Quintana ha rebut el premi Ondas en la secció de presentadora de televisió.
  Desconec el prestigi, el valor o la importància d'aquestos premis, però, en tot cas, no puc entendre - no m'entra en el cap - el que es puga premiar a una periodista que, de no haver segut perquè la “pillaren”, hauria enganyat al públic en general venent un llibre com a seu quan hi havia gran quantitat de paràgrafs copiats d'altres llibres d'altres autors i que l'editorial el retirà del mercat per no haver-hi de ser acusats de plagi.
  No se si serà bona o mala presentadora, no he vist mai cap programa seu, ni per descomptat el veure ja que el "telefem" m'interessa ben poc per no dir res, però, en tot cas, crec que una persona que amb aquest comportament no mereix rebre premi algú, almenys, en àmbits relacionats amb la comunicació.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook