Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte (III) ....

   

  Em pregunte de quin país han estat parlant ahir i hui els diputats a les Corts Valencianes? Del nostre País Valencià, no! Sentint-los, sobre tot al Molt Honorable President, hom pensava que, malauradament, s'ha perdut tota vergonya democràtica. En nom de la democràcia es mentix, es manipula, s'enganya i ens prenen per imbecils!
  Em pregunte fins a quant els valencians anem a deixar de consentir tindre aquesta democràcia de “jocs florals”?
  Em pregunte a quin nivell de perversió de la democràcia hem aplegat per a que, en nom de la sobirania nacional, aporrejen i detinguen al poble?
  Em pregunte què feien els diputats nacionals de l'esquerra tancats a la seu de les Corts a Madrid, mentres al poble era, repetix, aporrejat i detingut a les seues portes? Tot dona entendre que preferixen estar aseïtats amb polítics com Andrea Fabra - per cert, per què s’ha deixat de demanar la seua dmissió - que compartir amb el poble els seus problemes!
  Em pregunte si alguna vegada serà possible crear un Tribunal de la Haya per a castigar a tots aquells que estan aplicant polítiques econòmiques criminals contra els interessos dels treballadors amb la finalitat de crear el nou esclavisme del segle XXI?
  Em pregunte quantes hectàrees fan falta que es cremen al País Valencià per a que algú assumisca algun tipus de responsabilitat política?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook