Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte (IV) ....

   

  Em pregunte si les forces de seguretat estan per a protegir al poble o per a defendre els privilegis de les elits dirigents?
  Em pregunte què pinten els partits polítics de l'oposició al País Valencià en el Consell d'Administració de Radio Televisió Valenciana? Què fa falta per a què deixen de legitimar amb la seua presència les tropelies d’aquells que l’han arruïnat, manipulat, saquejat i pervertit?
  Em pregunte en virtut de quina llei escrita o consuetudinària Rajoy conclou que la majoria silenciosa està d'acord amb la seua polític? Evidentment, no pot negar el substrat ideològic franquista que l'impregna de gom a gom!
  Em pregunte on està el secret que unís la reducció de diputats a les Corts Valencianes en l’eixida de la crisi? En altre sentit, aplegara el dia que, assetjats per la crisi, proposaran la reducció dels partits politics a dos que, com a la Restauració Canovista, aniran tornant-se en el poder al marge de la voluntat del poble!
  Em pregunte perquè s'estranyen alguns de la deriva dretera de la TVE? Si una de les primeres decisions que prengueren fou modificar la llei de regulació de la mateixa era per a fer el què estan fent! No sé si és que  la dreta no sap “jugar“ a la política si no és amb les cartes marcades o que creu que el guanyar unes eleccions dona “drets de conquesta” medievals?
  Em pregunte perquè l'esquerra ha deixat d'exigir la dimissió d'Andrea Fabra? Encara no han comprés que ells, també, estan deslegitimats en la seua representació mentres seguisquen compartint escó amb aquesta política representant d’una Espanya, que com deia Machado, ha de gelar els nostres cors?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook