Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte (IV) ....

   

  Em pregunte si les forces de seguretat estan per a protegir al poble o per a defendre els privilegis de les elits dirigents?
  Em pregunte qu猫 pinten els partits pol铆tics de l'oposici贸 al Pa铆s Valenci脿 en el Consell d'Administraci贸 de Radio Televisi贸 Valenciana? Qu猫 fa falta per a qu猫 deixen de legitimar amb la seua pres猫ncia les tropelies d鈥檃quells que l鈥檋an arru茂nat, manipulat, saquejat i pervertit?
  Em pregunte en virtut de quina llei escrita o consuetudin脿ria Rajoy conclou que la majoria silenciosa est脿 d'acord amb la seua pol铆tic? Evidentment, no pot negar el substrat ideol貌gic franquista que l'impregna de gom a gom!
  Em pregunte on est脿 el secret que un铆s la reducci贸 de diputats a les Corts Valencianes en l鈥檈ixida de la crisi? En altre sentit, aplegara el dia que, assetjats per la crisi, proposaran la reducci贸 dels partits politics a dos que, com a la Restauraci贸 Canovista, aniran tornant-se en el poder al marge de la voluntat del poble!
  Em pregunte perqu猫 s'estranyen alguns de la deriva dretera de la TVE? Si una de les primeres decisions que prengueren fou modificar la llei de regulaci贸 de la mateixa era per a fer el qu猫 estan fent! No s茅 si 茅s que  la dreta no sap 鈥渏ugar鈥 a la pol铆tica si no 茅s amb les cartes marcades o que creu que el guanyar unes eleccions dona 鈥渄rets de conquesta鈥 medievals?
  Em pregunte perqu猫 l'esquerra ha deixat d'exigir la dimissi贸 d'Andrea Fabra? Encara no han compr茅s que ells, tamb茅, estan deslegitimats en la seua representaci贸 mentres seguisquen compartint esc贸 amb aquesta pol铆tica representant d鈥檜na Espanya, que com deia Machado, ha de gelar els nostres cors?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook