Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Febrero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Ens devaluen la democràcia

   

  Si tal com ha dit el cínic actual Ministre de Justícia en el sentit que el Govern no va a donar instruccions a la fiscalia quan aquesta constitucionalment depèn del mateix,  me pregunte quins són el interessos que, aleshores, va defensar el govern de la nació? Per què clar, portar a cap l’afirmació del Ministre (per cert, no se la creu ni ell) suposa que va a ser la fiscalia la que ara endavant va a decidir quins són els interessos generals a defensar en les seues actuacions. Però, que se sàpiga, fins hui, els ciutadans no elegim als fiscals si no que elegim als governs per a què, entre altres funcions, defensen els nostres interessos.
  Aquesta qüestió no és que siga important es que davant de la nostra pròpia cara - el qual sona totalment com a burla - se està buidant de contingut la democràcia sense que als ciutadans ens queda més solució que la continua protesta. Per què clar, si els propis jutges van a ser els que van a decidir les seues normes d’actuació, control i inspecció al marge dels representants democràtics, si els fiscals van a decidir quins són els interessos generals a defensar al marge del Govern legítim i si, també, van a ser tècnics els que es posen al comandament dels governs nacionals, com en Grècia i Itàlia i, a més, si els Parlaments nacionals, tal com vol Merkel (Alemania), tenen que cedir més competències nacionals a la Unió Europea, hom és pregunta on queda la voluntat dels ciutadans manifestada mitjançant les urnes, on queda la sobirania nacional.
  En altres paraules, què pintem els treballadors i els ciutadans en general en tota aquesta farsa que a costa nostra se està representant? Anem, com sempre, a ser els “pagans” de la funció sense més dret que a promeses que mai es porten a cap?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook