Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Enero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Es pot amagar el fem?

   

  Es pot amagar el fem?. Evidentment no, ja que malgrat ho precinten l'olor sempre el va a delatar. Per tant, per molt que els dirigents del PP ho intenten, el podriment d'aquesta formaci贸 pol铆tica no va a desapar猫ixer. Encara que, personalment, em fan molta por, ja que si aquesta situaci贸 es donara, que ja s'ha donat en una formaci贸 pol铆tica d'esquerres, com va ser en el PSOE, no anava a passar res perqu猫 ja se sap com s贸n els 鈥渞ojos鈥 i, a m茅s, el pa铆s no els necessita per a res. Sense l鈥檈squerra es pot viure!

  Per貌, posar en perill l'estructura pol铆tica de la dreta, atenci贸! pot tindre conseq眉猫ncies greus per al nostre futur democr脿tic ja que la consist猫ncia de la nostra democr脿cia 茅s molt feble i es pot esperar qualsevol reacci贸 si els interessos (pol铆tics i econ貌mics) que la dreta representa corren perill o se senten acorralats. Quiets no es van a quedar front a la passivitat d鈥檜ns dirigents del PP, que per descomptat, accions pol铆tiques tant radicals com la situaci贸 demana, evidentment, no van a prendre. Ning煤, dels actuals dirigents, va a donar un pas endavant posant blanc sobre negre del que ha passat, ja que tots estan 鈥減ringats鈥 per activa o per passiva. Cal recordar, que estem parlant dels temps anteriors al Rajoy president del PP, 茅s a dir, dels temps 鈥渄鈥橝nsar鈥 (hi ha una foto de la boda de la filla 鈥渄鈥橝nsar, molt aclaridora del 鈥減oder鈥 que Correa devia tindre en el PP d鈥檃quells temps)

  Llavors, en aquest moment, 茅s molt, en tots els sentits del terme, el que les forces econ貌miques dominants a l'estat espanyol han posat en mans del PP, com per que, aleshores, tot se'n vaja per l鈥檃ire. Tota la contrareforma pol铆tica, social i econ貌mica que s鈥檈st脿 portant a cap, amb l'excusa de la crisi, no pot parar i menys tornar arrere i els precedents hist貌rics a Espanya, en situacions molt semblants als actuals, de crisi econ貌mica i descomposici贸 o feblesa pol铆tica, sobre tot, de la dreta, no augura res bo.

  Per altra banda, cal recordar que la pen煤ltima vegada que un jutge va intentar clavar-se amb les finances del PP, va ser el jutge Manglano ac铆 al Pa铆s Valenci脿 i qued脿 prou escaldat. Aix铆 com l'煤ltima vegada que altre jutge ho intent脿, Baltasar Garz贸n, per a que recordar com ha acabat, si a tots ens entra vergonya aliena!

  Per 煤ltim, vull creure que els temps i la societat espanyola ha canviat molt i, sobre tot, estem a Europa, per貌, la situaci贸 en aquestos moments 茅s tan greu que no faig m茅s que temptar-me la roba!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook