Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Enero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Es pot amagar el fem?

   

  Es pot amagar el fem?. Evidentment no, ja que malgrat ho precinten l'olor sempre el va a delatar. Per tant, per molt que els dirigents del PP ho intenten, el podriment d'aquesta formació política no va a desaparèixer. Encara que, personalment, em fan molta por, ja que si aquesta situació es donara, que ja s'ha donat en una formació política d'esquerres, com va ser en el PSOE, no anava a passar res perquè ja se sap com són els “rojos” i, a més, el país no els necessita per a res. Sense l’esquerra es pot viure!

  Però, posar en perill l'estructura política de la dreta, atenció! pot tindre conseqüències greus per al nostre futur democràtic ja que la consistència de la nostra democràcia és molt feble i es pot esperar qualsevol reacció si els interessos (polítics i econòmics) que la dreta representa corren perill o se senten acorralats. Quiets no es van a quedar front a la passivitat d’uns dirigents del PP, que per descomptat, accions polítiques tant radicals com la situació demana, evidentment, no van a prendre. Ningú, dels actuals dirigents, va a donar un pas endavant posant blanc sobre negre del que ha passat, ja que tots estan “pringats” per activa o per passiva. Cal recordar, que estem parlant dels temps anteriors al Rajoy president del PP, és a dir, dels temps “d’Ansar” (hi ha una foto de la boda de la filla “d’Ansar, molt aclaridora del “poder” que Correa devia tindre en el PP d’aquells temps)

  Llavors, en aquest moment, és molt, en tots els sentits del terme, el que les forces econòmiques dominants a l'estat espanyol han posat en mans del PP, com per que, aleshores, tot se'n vaja per l’aire. Tota la contrareforma política, social i econòmica que s’està portant a cap, amb l'excusa de la crisi, no pot parar i menys tornar arrere i els precedents històrics a Espanya, en situacions molt semblants als actuals, de crisi econòmica i descomposició o feblesa política, sobre tot, de la dreta, no augura res bo.

  Per altra banda, cal recordar que la penúltima vegada que un jutge va intentar clavar-se amb les finances del PP, va ser el jutge Manglano ací al País Valencià i quedà prou escaldat. Així com l'última vegada que altre jutge ho intentà, Baltasar Garzón, per a que recordar com ha acabat, si a tots ens entra vergonya aliena!

  Per últim, vull creure que els temps i la societat espanyola ha canviat molt i, sobre tot, estem a Europa, però, la situació en aquestos moments és tan greu que no faig més que temptar-me la roba!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook