Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 29
  Mayo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Espoliats, segrestats i (de moment) vençuts!

  Trobar la paraula exacta per definir el que ha passat i esta passant al sistema financer espanyol, al que li s'han descobert les vergonyes com a conseqüència de la crisi financera global que ells participaren activament, és prou complexe, però tal vegada la més propera seria la de l'espoliació. No és que ens han espoliat desenes de milions d'euros a tots els espanyols prestant-nos uns fons que no tenien, és que ens han espoliat el futur.
  Els governs europeus amb eixa estructura política - econòmica - financera que han dissenyat, amb l'aquiescència d'una gran part d'europeus (tal vegada ací caldria recordar que els francesos votaren en contra del la constitució europea), on la voluntat dels ciutadans ha segut substituïda per la voluntat d'institucions sense cap legitimitat democràtica, com el FMI, el BCE o l'OCDE que no han de donar cap explicació de les seues polítiques així com per autèntics “gàngsters” - con acertadament els hi ha definit Carlos Arguiñano - que l'únic leitmotiv que tenen es el de guanyar diners sense cap límit (ni econòmic ni moral), dic, que aquestos governs europeus sols els preocupa els interessos d'aquestos “gàngsters” perquè la barbaritat que han fet amb el disseny de l'estructura europea anomenada posant - nos en mans d'aquestos “gàngsters” (en altres paraules, han venut l'ànima al dimoni que els havia promès la felicitat eterna dels “mercats”) és de tal calibre que sols un nou disseny d'Europa ens pot salvar.
  Mentres, seguim fent el forat de la crisi més gran amb la política irracional de l'austeritat (m'atrevix a definir-la com una política “criminal” contra els ciutadans), sols estem vivint i sofrint “l'historia d'una mort anunciada” com deia Gabriel García Márquez. Els “gàngsters” han aconseguit derrotar al poble mitjançant el derrocament dels principis bàsics sobre el que es volia construir Europa, i no van a parar amb la seua política d'acaçament fins que ens deixen a tots més nets que un plat. Temps al temps.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook