Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Federico Trillo, una qüestió d'estètica

   

  És normal que si hom repassa les llistes que els partits presenten a les eleccions, no hi cap que li satisfaça en la seua plenitud, sobre tot entre aquells que més possibilitats tenen d’eixir. I, llavors, moltes vegades hom té que fer de budells cor i per raons ideològiques o per fidelitat a les sigles, posar a l’urna una determinada papereta amb desgana (quan tindrem que esperar per una reforma electoral que permetra les llistes obertes!)
  No obstant això, sí que hi han situacions que hom no acaba d’entendre ni per suposat compartir, com és que a l’innombrable Federico Trillo el seu partit el presente per Alacant. Personalment, crec que aquesta qüestió ja no és una qüestió d’ètica, que ho és, sinó que és una qüestió d’estètica!.
  És que algú a la data de hui pot al·legar desconeixement de la trajectòria política d’aquest personatge? Resulta traumàtic psicològicament el que no es senta vergonya unànime d’un polític que va fer el que va fer amb l’accident d’avió del Yak 42 on moriren 75 persones de les quals 62 eren militars espanyols o de com intentà enganyar als familiars dels accidentats amb l’identificació dels cadàvers o d’un covard polític que en el juí d’aquest accident consentí que condemnaren als seus subordinats sense assumir ell absolutament cap responsabilitat ni judicial ni política?

  Aquest polític fa temps que deuria haver segut enviat a l’oblit de les cavernes!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook