Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Julio
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Hem estat governats per delinqüents

   

  Fa uns dies que no escric res ja que he estat, com es diu en la boxa, KO. No podia entendre que el President de la Generalitat poguera, aplicant càlculs electorals purament partidistes, declarar-se culpable d'un delicte de corrupció relacionat amb l'exercici del seu càrrec. No em cabia en el cap, i això que el tinc prou gran!.
  Al final no ho ha fet i ha fet allò que deuria haver fet fa més de dos anys, dimitir. De mala forma, però ho ha fet. Aleshores sols queda que dimitisca com diputat i afronte la vista oral com un ciutadà corrent. Amb totes les reserves, i tal com s’ha comportat fins hui, no crec que ho faça.
  Malgrat, a pesar de tot, el que Victor Campos, vicepresident d'un dels governs de Camps, s'haja declarat culpable del delicte de suborn impropi, ens permet concloure que els valencians hem estat governats per delinqüents!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook