Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Octubre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Islàndia, encara estem a temps per a copiar-los

   

  La dreta ha agafat l’atur com hoste de la seua campanya electoral, com si no aquesta dreta no tinguera cap responsabilitat sobre la tremenda, per negativa, xifra d’atur.
  Però, de l’atur al País Valencià el primer i gran responsable és el propi PP en quan ha segut el que durant aquestos setze anys optà per una determinada política econòmica, la del taulell (“és més rentable un camp de golf que un camp de taronges” va dir el demiürg Rafael Blasco) i la dels “grans esdeveniments”. Tot junt ens portaria a ser la “Florida” d’Espanya.
  De moment ens hem quedat en ser el pati posterior d’una Espanya destrossada per l’aplicació de les receptes imposades des de Europa denominades de consolidació fiscal (o de contenció del dèficit) que l’únic que han fet és aprofundir en la crisi, ja que, almenys, deurien haver anat acompanyades d’una reforma fiscal en profunditat i d’una nacionalització del sector de les caixes d’estalvis.
  Reforma fiscal per dotar al sistema d’una progressivitat i una justícia de la qual manca, que haguera pogut suposar un augment dels ingressos públics i d’una nacionalització de la part del sector financer més importat, com són les caixes, que haguera pogut ser l’instrument idoni per facilitar el finançament necessari.
  Això sí, havent posat a la fiscalia a treballar per jutjar a tots aquells que han “jugat al casino” amb els interessos de tots. No pot ser que determinats personatges no paguen per tot el sofriment que han ocasionat!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook