Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 11
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Ja s'estan posant la bena al ulls!

   

  Es calcula que a l'any 2012, donat que les previsions de compliment del dèficit en l’exercici 2011 no van a complir-se, l'ajust a les despeses pressupostaries, dit d'altra manera, els retalls al nostre ja dèbil estat de benestar, deurà ser de 30 mil milions d'euros. Per tindre una idea, tres vegades els ajustos fets per ZP!.
  Amb aquest panorama, el PP a través del seues dirigents ja ha començat ha posar-se la bena als ulls abans de quedar ferit i, en aquest sentit,  l'eurodiputat del PP, Jose Manuel Garcia Margallo, entre altres, ja ha diagnosticat que Espanya patix de "càncer" (malgrat no ha concretat de quint tipus de càncer) i va a necessitar l'aplicació de "quimioteràpia". En altres paraules, l'herència que van a rebre serà tant dolenta que es veuran obligats a fer ajustos molt doloroses.
  L'exemple, apart de ser poc afortunat ja que hi ha processos cancerígens que, per desgràcia, els tractaments que hui s'apliquen, entre ells la quimioteràpia, no ho solucionen, no és admissible per dos motius prou evidents. En primer lloc perquè, tal com s’ha dit, ningú ens garantix que no anem a morir en el "tractament" i, en segon lloc, perquè el PP porta fent des de que començà la crisi bandera de tot el contrari.
  El PP, amb Rajoy al cap, no sols votà en contra dels ajustos fets per ZP sinó que a més du predicant des de l'inicií de la crisi que farà una política econòmica diferent i, per tant, el que els espanyols estan esperant no és sols que Rajoy els recompense de tot el sofriment causat per la política econòmica de ZP sinó que, a més, malgrat haja d'enfrontar-se a la Unió Europea, aplique una política expansiva de les despeses pressupostaries i no restrictiva com fins hui i en la majoria dels països de la UE se està fent i ZP ha fet.
  Tot el que no siga açò, serà estafar als espanyols!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook