Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  L'atur és responsabilitat de tots

   

  Zapatero amb una arrancada de coherència i responsabilitat política que l'honra ha dit que se sent responsable polític de la xifra de casi 5 milions de parats que hi ha a Espanya. Evidentment, si quan l'ocupació en aquestos últims anys es col·locava en xifres records Zapatero treia pit, aleshores, deu assumir les responsabilitats polítics que li pertoquen, com així ha fet.
  No obstant això, cal dir que Zapatero té la responsabilitat que té, però aquesta, en tot cas, donada l’estructura política i territorial d’Espanya, és a dir, donat que vivim en un estat autonòmic, la seua responsabilitat és una responsabilitat, valga la redundància, compartida amb tots els governs autonòmics siguen del color que siguen. Per tant, el PP és, igualment, responsable directe de l’atur que es produix en aquelles comunitats autònomes on governa i, sobre tot, allà on porta governant des ja fa anys com és a Madrid, Múrcia i al País Valencià.
  Per això quan Rajoy, referint-se a la xifra d'atur diu que “amb aquestos no es pot anar a ningú lloc” deuria d'entendre`s que no sols està referint - se al govern socialista sinó que, també, està fent responsables del fracas als seus companys de partit que no han sabut, tenint com tenen, pràcticament, totes les competències en matèria econòmica, fer polítiques de lluita contra l'atur. Però no, en aquest cas no existix ni coherència ni responsabilitat, sols existix oportunisme polític.
  Inclòs aquells mateixos que han demostrat ser uns autèntics incompetents, quan no presumptes corruptes, com passa al País Valencià, resulta que, també, trauen pit i parlen de canvi. Açò sí, com és evident, al govern de Madrid!.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook