Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Mayo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  L'IBI de l'església com a síntoma d'una política

   

  Contrasta, encara que no sorpren, la negativa rotunda que el President del Govern així com totes les pegues que tots els dirigents del PP al front de les CCAA's i ajuntaments estan posant a la proposta que l'església catòlica pague impostos, especialment, l'IBI, enfront de la pressa que és donà aquest mateix President i aquest mateix partit per a fer la contrareforma laboral que canvia per a pitjor la situació soci - laboral dels treballadors al deixar-los en mans de la voluntat arbitraria dels empresaris en tot allò que és essencials de la seua relació laboral. Com aquell que diu, en quatre dies ho feren!
  Evidentment, aquesta qüestió el què posa blanc sobre negre o, el que és el mateix, posa de manifest és quines són les prioritats politiques del PP al govern de la nació, de les CCAA's i dels ajuntaments; perquè clar si “aquest moment” de tants retalls pressupostaris a conseqüència de la caiguda dels ingressos públics ocasionat, primerament, per la crisi financera devinguda en immobiliària a Espanya i, després, per la “política criminal” d'ajustos que s'està portant a cap, dic, si aquest no és el moment, valga la redundància, d'augmentar els recursos fent que tribute l'església catòlica, no és que cal preguntar - se quan serà “aquest moment”, sinó, sobre tot, cal concloure que al PP l'importen més els interessos corporatius de l'església catòlica que els interessos generals dels ciutadans i, sobre tot, els dels treballadors.
  Per altra banda, tampoc, cal anar a Salamanca per saber les raons d'aquesta preferència! Així com, tampoc, és de rebut en aquest moment de la “pel·lícula” que quede encara algun treballador que no haja, encara, vist on estan quedant i què estan fent amb els seus interessos.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook