Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Mayo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La “batalla”, de moment, s’ha perdut, però i la “guerra”?

   

  Sentint anit a la Vicepresidenta amenaçar (des que s'alçaren amb el poder polític no hi ha dia que no amenacen a alguna institució o algun col·lectiu) a aquells dirigents de CCAA (evidentment, no del PP) que sinó fan els “ajusts” (cal dir “retalls”) deuran donar explicacions als seus ciutadans del perquè no ho fan, vaig comprendre que aquells que creguem que ens estan “furtant la cartera” amb l'excusa de la crisi, tenim la batalla perduda (no sé si la guerra també).
  Per què clar, ja donen per descomptat no sols que els “ajusts” (cal dir “retalls”) són necessaris i imprescindibles sinó que, i és el més greu, els ciutadans “demanden” els “ajusts” (cal dir “retalls”) com si foren masoquistes. Ja no donen explicacions, ni en el Parlament ni en el carrer, simplement es limiten a amenaçar!
  I començarem a perdre quan deixarem que s'apoderaren del llenguatge, perquè oblidarem que el llenguatge crea ideologia.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook