Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La derrota valenciana. Un pas més.

   El cercle es va tancant. En un principi el “campió” Zaplana, possiblement el president de la Generalitat més “llarg” que hem tingut, començà amb una modificació de la llei de caixes que li va permetre controlar i, com no, col·locar als seus amics politics i no politics en els consells d'administració de BANCAIXA i la CAM.

  Controlat el poder financer la següent etapa era traure el major suc econòmic possible als recursos públics valencians i, llavors, començà la privatització d'importants sectors públics, entre ells la sanitat pública valenciana. Així, privatitzà la gestió de les ressonàncies magnètiques que ha permés que empreses lligades a polítics del PP s'hagen embutxacat la "insignificant" quantitat d'uns 500 milions d'euros (83 mil milions de les antigues pessetes! Sí ho ha llegit be!).
  Però el mos més gran estava en la gestió de la salut primària i hospitalària. I així Zaplana, en un concurs d'una més que dubtosa legalitat, adjudicà la gestió de l'hospital públic de la Ribera a RIBERA SALUT, empresa de la CAM i de BANCAIXA, junt a una asseguradora privada. Posteriorment, els adjudicarà tota la gestió de la salut de la Ribera.
  Cal significar que aquesta empresa, de la ma del PP, ha segut adjudicatària d'altres hospitals a la Comunitat Valenciana així com a Madrid, sent per tant un mos molt apetitós.
  Hui ens informen que el cercle va a tancar-se. Desaparegudes les CAIXES valencianes per la mala gestió d'uns “extraterrestres” que per desgràcia aterraren ací al País Valencià i aleshores ningú sap d'ells i, per tant, poques responsabilitats es poden exigir, li toca el torn a l'altra entitat financera valenciana com és el Banc de València i, com no, a RIBERA SALUT.
  Aquells que s'han fet amb el control de BANCAIXA que no són altres que els dirigents del PP de Madrid i que es deuen als poders empresarials i financers de Madrid, van a permetre que un grup hospitalari empresarial madrileny, del que forma part l’impresentable conseller de Sanitat del Govern d'Esperanza Aguirre anomenat Manuel Lamela (el de l'acusació sense probes al Dr. Montes d'estar practicant l'eutanàsia en malalts), es faça amb el control de Ribera Salut. Poders empresarials alienats amb el PP madrileny es van a fer amb el control d'una important empresa valenciana!
  Però que ningú crega que tota aquesta història és producte de la crisi o d'una imaginació “febril”. Ho tenen molt clar des de fa temps i sols estan cremant etapes (possiblement, a conseqüència de la crisi més apresa que alguns pensavem)!
  El País Valencià, culturalment, políticament i econòmicament camina a marges forçades fins a la seua desaparició. Això sí, sempre ens va quedar la satisfacció que tot haurà segut per “ofrendar nuevas glorias a España”.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook