Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 24
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La dreta humilia a D. Manuel Azaña

   

  Ens havien dit, quan des del govern socialista es feia la proposta de retirar al dictador del “Valle de los Caidos”, que no era moment de distraure's amb accions polítiques estèrils ja que, la situació del treball a tot Espanya era tan greu que no hi havia marge per a distraure’s de l'objectiu principal de l’acció del nou govern eixit de les urnes que no podia ser altra que la creació de llocs de treball.
  Com era previsible el temps ha posat en evidència allò que molts ja sabíem que aquest argument de la dreta, amb tal de no enfrontar-se amb el seu passat, no era més que una excusa. Abans de posar en marxa cap acció política de calat, Mariano Rajoy i el PP han humiliat al que fora President de la República D. Manuel Azaña, traslladant el seu bust del Palau del Congrés dels Diputats d'on l'havien posat a un altre amb molta menys rellevància.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook