Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La història és un cercle tancat (Gabriel García Márquez)

   

  Sentint al meu admirat Gonzalez Pons dir que ells no van a caure en la trampa d’ocupar-se de traure a Franco del lloc privilegiat on està quan hi ha una tasa d’atur tant elevada, em pregunte que tindra que veure una cosa amb l’altra. A no ser que el PP estiga pensant en convertir - ho en un lloc de peregrinació a l'estil de Lourdes, Fàtima, etc. Tot és intentar-ho ¿qui no ens diu que amb la seua intercessió miraculosa España (sic) no torna a ser “una, grande y libre” en el sentit diví d'aquestes paraules?
  Per altra banda, no hi ha res estrany en la seua reacció sobre aquesta qüestió, ja ho va dir molt acertadament Raimon, “qui perd els orígens perd la identitat” o dit d'una forma més vulgar “la cabra siempre tira al monte”.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook