Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La majoria absoluta no és una "patent de corsari"

   

  A Espanya, i des que en més o menys claredat existix la distinció entre esquerres i dretes, excepte en moments molt puntuals, sempre han governat (caldria dir “manat”) les dretes i per tant, tampoc, cal prendre-se'l molt a la tremenda la majoria absoluta del Partit Popular.
  En definitiva, les aigües han tornat al seu llit natural!. Déu sempre ha segut de dretes i, aleshores, tornaran a fer-se les coses “com Déu mana” Rajoy dixit. És més, com ara tot ho tenen és quant començaran a perdre-ho.
  Però l’anterior reflexió, evidentment, no pot obviar el que aquesta dreta espanyola que està lluny del que en Europa es coneix com una dreta moderada o centrada, entre com elefant en olleria i, en lloc de ser la soluc.ció, siga un element agreujador que complique més la situació.
  Les manifestacions de Dolores de Cospedal, Esperanza Aguirre o el canari José Manuel Soria en el sentit que les protestes socials no van a apartar-los del camí de les “reformes” (sense especificar, per cert, el contingut de les mateixes, circumstancia aquesta que suposa faltar al respecte degut a tots els ciutadans) no vaticina res bo.
  La situació és tan difícil que és necessari el concurs de tots!
   
   
   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook