Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Octubre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La "massacre" grega

   

  L'eurodiputat Daniel Cohn - Bendit acaba de denunciar en el Parlament Europeu la hipocresia amb la que s'est脿 gestionant la crisis grega. Mentres, al ciutadans grecs se'ls est脿 obligant a patir desmesurats retalls en les seues condicions de vida condemnant a una gran part d'ells a la mis猫ria, les dos grans pot猫ncies europees li han venut al govern grec armament per valor de varius milions d'euros.
  En concret, Fran莽a els ha venut 6 fragates per 2.500 milions d'euros, varius helic貌pters a ra贸 de 400 milions d'euros cadasc煤 i altre material de combat per 100 milions d'euros. Alemanya 6 submarins a ra贸 de 1000 milions d'euros la unitat.
  Evidentment, no sols es tracta d'una q眉esti贸 d'hipocresia sin贸, a m茅s, d'una absoluta mancan莽a de respecte als drets humans. La crisi no 茅s una q眉esti贸 de 鈥渕ercat鈥 i que cal resoldre amb els instruments (immorals) del mercat, la crisi es una q眉esti贸 de persones i cal resoldre-la amb els instruments pel quals sempre s`han resolt (i si no 茅s aix铆, aleshores aplegat el moment) el problemes socials, com 茅s de la solidaritat amb les persones i amb els pa茂sos.
  Cal tornar a recuperar els principis que els visionaris de la revoluci贸 francesa defensaren al segle XVIII, llibertat, igualtat i fraternitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook