Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Mayo
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La ruïna de BANCAJA. Què hi ha dels responsables?

   

  BANKIA, empresa hereu de l'extinta BANCAJA, necessita per poder subsistir prejubilar a 3.750 empleats i que, com un fet convertit en costum, part del cost d'aquest mesura, 201 milions d'euros, recaurà sobre tots.
  La pregunta és molt simple, ¿quin es el cost (econòmic i polític) que han pagat tots els que han ocasionat, amb la seua desastrosa gestió, la ruïna d'aquesta entitat financera?. Que es sàpiga, ni el seu President, José Luis Olivas, ni cap membre del seu Consell d'Administració, han tingut la "vergonya democràtica" i decència personal de demanar perdó als valencians per haver malbaratat aquesta entitat financera i, sobre tot, de dimitir. Al contrari, veient com es comporten públicament, pareix que la cosa no vaja amb en ells.
  Si hem de pagar, paguem, però que tots els responsables, començant pel President, paguen, i no sols políticament, per la desfeta.
  Carlet, 21 de maig de 2011

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook