Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Més sobre Fraga

   

  Contemplant aborgonyit l'extens reportatge que la televisió pública de l'estat li dedicà el passat dissabte al funeral de l'ex ministre franquista Manuel Fraga, hom es pregunta quan aquesta democràcia va a trencar amb els lligams amb la dictadura franquista.

  El que el partit que aglutina a tota la dreta espanyola (incloent per descomptat a l'extrema dreta) no sols no siga capaç de trencar amb l'herència del dictador, sinó que a sovint és mostre com hereva política d'aquell, no és més que una anomalia política del nostre país conseqüència de no haver-se fet en el seu moment una autèntica ruptura democràtica, però aquesta qüestió no deuria ser obstacle, malgrat tot indica que sí, per a tindre una TV pública normalitzada democràticament, en la que no caberen minuts dedicats a politics com Manuel Fraga que, amb l'excusa del servici públic, va ser un servidor lleial del dictador sent capaç (entre altres actuacions fascistoides) de firmar penes de mort a presoners polítics.

  En qualsevol país normalitzat democràticament, Fraga haguera desaparegut de la política una vegada consolidada la democràcia, quan no se li hagueren demanat responsabilitats per la seua actuació de connivència amb la dictadura. Simplement cal recordar l'assumpte del GAL on polítics amb responsabilitats en governs democràtics foren condemnats per “terrorisme d'estat”. En molta més raó s'haguera pogut jutjar i condemnar a Fraga!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook