Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  On està Rajoy (i, sobre tot, Gonzalez Pons)?

   

  No fa massa temps, malgrat pareix que haja passat una eternitat, aquell que aleshores era President del Govern socialista, J. L. Rodriguez Zapatero, va a acudir a les Corts per a explicar les mesures pressupostaris i fiscals que des de Europa li exigien per poder contar amb el vistiplau Comunitari. Des de aquest moment fins que la dreta guanya les eleccions el 20 N, Espanya visqué una espècie d’estat d’excepció on tot era “negre”. Dia si i dia també anàvem a ser “intervinguts”. Des de tots els àmbits, però fonamentalment des de la dreta, s’acusava al Govern socialista de ser un govern incapaç, inútil i que es plegava a les “ordres” de fora en lloc de prendre des de l’independència” les mesures que “realment” Espanya necessitava.
  Clar ha segut guanyar les eleccions la dreta i hom s’ha quedat aclaparat i sense capacitat de reacció contemplant com es poden fer els retalls pressupostaris i les mesures més dures d’increment de la fiscalitat dels treballadors de la democràcia sense que President del Govern i màxim responsable, Mariano Rajoy, haja dit fins hui aquesta boca és meua. I no es que fins hui no haja dit res si no que, a més, aquell ambient irrespirable que es vivia amb el govern socialista on tots els dies pareixia que el mon s’acabava, s’ha tornat en un ambient tant bucòlic que fins fa uns dies el problema principal ja no era la crisi ni els retalls i increments d’impostos sinó que era l’eliminació dels “ponts” del calendari laboral.
  I així estem!. Rajoy callat i el altreshores “piquito mayor del Reino de España”, Gonzalez Pons, que tots el dies ens delectava amb frases quina més en enginyosa, tot indica que s’ha tragat la llengua i ens ha deixat orfes. Què serà de les “classes mitges” de les quals era tant fervent defensor?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook