Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Per què es burlen dels treballadors?

   

  Cal tindre molta paciència amb totes les badomies, imbecil·litats i favades que els dirigents polítics - de tots els colors - són capaços de dir quan els posen un micròfon davant i, sobre tot, quan tenen que justificar el sou “partidista” que cobren.
  L’última la firma l’insolidari (amb els seua companys de professió farmaceútica) Antonio Clemente que exercís el càrrec de secretari general del PP valencià quan afirma que “es recapta més de l’IRPF baixant els impostos que pujant-los”.
  En un país normal després d’aquesta afirmació el que caldria seria exigir-li que el seu Partit que gaudix d’una majoria absoluta en pràcticament totes les instàncies polítiques valencianes i espanyoles, pel be de tots, ja que si alguna cosa necessitem és recaptar més, és prendre totes les mesures legislatives necessàries i suficients per deixar a cero tots els impost ja!. I, evidentment, en cas que no es fera exigir-li la seua immediata dimissió.
  Però, nosaltres no som un país normal. Al marge que la paraula dimissió, massa no saben com es conjuga, ací és molt difícil que la majoria actue amb la racionalitat democràtica que li és exigible a un poble madur democràticament entre altres circumstancies perquè, més de trenta anys de dictadura, no són algo que la consciencia social puga desprendre’s amb facilitat.
  Per últim, simplement posar de manifest allò que aquestos lliberals ultra centristes amaguen conscientment, en Europa tots aquells països amb un estat de benestar fort i potent, com són els Països Nòrdics, tenen uns sistemes fiscals, també, potents i, per suposat progressius, circumstancia aquesta que, evidentment, a auestos lliberals ultra centristes no els agrada gens perquè ells sí que són conscients a qui i què representen.
   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook