Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Septiembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  Que poc de trellat!

  Sols hi ha una amenaça respecte a eleccions del diumenge vinent 27 de setembre en Catalunya i que fins hui no s’ha fet i consisteix a dir que el món deixarà de rodar si triomfa l’independentisme català.

  A tot açò em pregunte quan importants, significatius i copiosos, deuen ser els interessos polítics, econòmics, financers i industrials de les elits nacionalistes espanyoles i catalans, quan tots són capaços de dir autentiques mentides i alguns altres aplegar a manipular un comunicat de la Comissió Europea creant un problema diplomàtic (a més d'aprofundir en la mentida del seua relat)

  Personalment, allò de l’amor a la “pàtria” i a “la indissoluble unitat” no m’ho crec ni “harto de vino”. Que anem a fer! No és que siga escèptic respecte a aquestes (i altres moltes) qüestions, és que no m’ho crec! Repassen vostès la història de les guerres i comprovaran com sempre han obeït a causes de poder de tota mena (religiós, econòmic, polític, etc.) Totes! No es calfen el cap “ningú caça sense gos” El mal és quan els “gossos” són les persones i les seues aspiracions i il·lusions.

  Però, com deia Jorge Javier Vázquez, “jo no sóc ningú per a dir als catalans el que deuen fer” (açò sí, afegia, no m’agradaria que s'independitzaren)

  Per altra banda, simplement comentar el ridícul de l'arquebisbe de València convocant un acte religiós en defensa de “la unitat d'Espanya”. En pregunte que ha de veure Déu en aquestes qüestions o si no hi haurà entre els independentistes, creients catòlics, apostòlics i romans? O quines raons pot tindre Déu per estar en contra o a favor de determinades qüestions que ppoc tenen que veure amb la fe? En tot cas, perquè no fan cas (perdonen la redundància) d’aquelles paraules “el meu regne no és d’aquest món”? Ells sabran.

  Per últim, em pregunte (hui va de preguntes) si no hi ha ningú (d’aquells que poden tenir influència en els esdeveniments) que pense en la fractura social que s’està produint en Catalunya (que no pot portar res bo, com així ha posat de manifest la historia tantes vegades) i la fractura política que s’està produint entre Espanya i Catalunya difícilment de reconduir en el futur? Ho pense i actuï en conseqüència, naturalment!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook