Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Agosto
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  SR. CONSELLER, “GRATIS TOTAL” NO HI HA RES

   

  Es pot suposar que el flamant Conseller d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat viu en el mateix país que la resta dels valencians sols que, per les seues paraules, dona la impressió que viu en millor condicions i no sols per ser Conseller si no perquè pareix ser que gaudeix “d'un gratis total” en les prestacions socials. Dic açò ja que aquest Conseller no fa molt ha manifestat “cal prendre mesures per acabar amb el gratis total”.
  Seria interessant que, abans de prendre mesures per acabar amb aquest suposat "gratis total", ens informara sobre quines són les prestacions que l'administració pública valenciana dona debades als valencians. Seria molt interessant saber-les així com conèixer quins són els seus beneficiaris, doncs que jo sàpiga les fonts d'ingressos de qualsevol administració pública són majoritàriament els impostos dels ciutadans. És a dir, el ciutadà mai rep res sense que, de manera directa o indirecta, no ho pague o ho haja fet prèviament.
  Aquesta afirmació de l'inefable Jose Manuel Vela, Conseller de la Generalitat, deuria mostrar-se en lloc destacat en el diccionari del ciutadà lliure que estic intentant confeccionar al meu blog en aquest periòdic, ja que és l'exemple més clar de com es manipula la realitat mitjançant la manipulació del llenguatge.
  Aquest Conseller, que per cert porta molts anys amb responsabilitats polítiques importants en els governs del PP valencià, així com tot el Govern del que forma part, es veuen avocats a prendre mesures per retallar el nostre escàs i diminut estat de benestar social - que tants esforços ha constat aconseguir! - com conseqüència de la crisi econòmica però, sobre tot, per la irresponsable i insensata política econòmica que els governs del PP han portat a cap al País Valencià i, en lloc d'assumir responsabilitats polítiques anant-se a casa, convocant noves eleccions per incompetents, per haver enganyat als valencians en les últimes eleccions recentment realitzades però, sobre tot, per haver portat a la Generalitat a la roina, el que fan és, de forma totalment desvergonyida, culpabilitzar directament als propis ciutadans de la desastrosa situació política i econòmica (en aquest sentit, són molt il·lustratives entrevistes que de la resta de Consellers el Levante – EMV està publicant). És com afirmar que la responsabilitat de tindre la pitjor TV pública autonòmica en tots el sentits possibles (manipuladora, arruïnada i d'ínfima qualitat) la responsabilitat és dels televidents per no pagar quan l’encenen!.
  Quin morro tenen!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook