Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Agosto
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Sr. Rajoy a qui vol enganyar?

   

  Aleshores, i sense que servisca de precedent, estic d'acord amb el Sr. Rajoy quan diu, que els 10 milions d'euros que es van a repartir entre els tres m脿xims directius de BANKIA, es a dir, Rodrigo Rato, Jose Luis Olivas y el Director General, 茅s excessiu aix铆 com quan insta al fiscal general que actue en els casos de les caixes d'estalvis intervingudes pel Banc d'Espanya.
  Per貌, aquesta coincid猫ncia la veritat t茅 un recorregut molt curt ja que no hom no pot oblidar, a nivell del Pa铆s Valenci脿, que BANCAIXA i la CAM, han segut dos caixes controlades pel PP valenci脿 i que ha segut la gesti贸 portada a cap pel representants anomenats pel PP (el propi Jose Luis Olivas), aix铆 com la pol铆tica intervencionista del Consell de la Generalitat en mans tamb茅 pel Partit Popular, les causes de la roina d鈥檃questes dos caixes i, per tant, el Sr. Rajoy no pot mirar cap altre lloc com si el que ha ocorregut en aquestes caixes no anara amb ell i el partit que ell presideix o hagueren segut altres (por ser extraterrestres?) els responsables del desastre valenci脿.
  脡s prec铆s i necessari que el Sr. Rajoy, circumstancia aquesta que evidentment no ho va fer, exigisca d'immediat la dimissi贸 de tots aquells que han estat relacionats amb aquest balafiament del patrimoni financer valenci脿.
  Com he dit abans el Sr. Rajoy no ho far脿, doncs sols l鈥檌nteressa seguir marejant la perdiu fins se celebren les eleccions, no siga el cas que 鈥渃lave la pata fins la manega鈥

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook