Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Tardo - franquistes

   

  Rita Barberà, així com molts dirigents del seu partit, no poden evitar identificar-se amb les seues actituds i manifestacions com politics provinents del tardo - franquisme que per necessitat, i no per convicció, s'han reconvertit a la democràcia.
  Així ho va posar de manifest Rita Barberà en la seua intervenció del diumenge passat en el míting del seu partit quan s'abrogà, tal com feia el dictador i els seus respecte dels espanyols, la representació de tots els valencians sense cap distinció (ideològica o de classe) en el seua atac al govern socialista de ZP.
  Evidentment, resulta, com no, descoratjador que aquesta política després de tants anys d'exercici de càrrecs democràtics no s`haja impregnat encara d'uns principis bàsics de la democràcia com és el que ningú té el monopoli de l’interès general i molt menys de les politiques de la defensa del mateix.
  Llavors, si encara no ha fet, poc es pot esperar del futur, però, en tot cas, no es deu perdre l’esperança ja que coses mis difícils s’han vist!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook