Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Temps als temps

   

  Fins al 20N, segons la dreta, teníem un greu problema: un govern socialista de la nació que feia aigua per totes les juntes i que no era mereixedor de la seua col·laboració en l’intent de resoldre alguns dels greus problemes que ens assetgen com l’atur. Govern socialista que degué fer uns ajustos contra natura, que no van ser recolzats per la dreta i que li constaren, entre altres causes, les eleccions. En definitiva, per a la dreta la crisi econòmica internacional no era el problema! El problema, i perdó per la redundància, era un problema diguem-ne nacional i que, en conseqüència, es resoldria sols amb un canvi de govern. Tot el demés, deien, es donaria per sí sols, com bé diuen els evangelis.
  Després del 20N, ja guanyades les eleccions, com no, per la dreta, el panorama ha canviat. Hui el problema ja no és un assumpte nacional sinó que es tracta d’una greu crisi internacional que ens ha arrastrat a tots i que, per tant, tots quedem obligats a col·laborar en la seua solució.
  Llavors, no serà res sorprenent que en prendre possessió del govern, començe la “caça” del antipatriota. És a dir, la “caça” d’aquells ciutadans que disconformes amb les mesures que van a aprovar - se, i que no seran altres que aplicades per ZP però “carregadetes de bombo”, mostren la seua disconformitat mitjançant la protesta ciutadana. Què no es va a dir d’aquestos ciutadans!
  Temps al temps!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook